Digital Låseservice

Til private og erhverv 

De unikke fordele ved digital låseservice

Ubegrænsede adgangsmuligheder

Med digital laseservice kan du bruge den ‘nøgle’ du ønsker, hvad enten det er en mobil, en nøgle, et kort eller endda en pinkode – valget er dit.

Smartere, enklere administration

Løsningerne håndteres af en fleksibel og brugervenlig platform som bliver løbende opdateret.

Avanceret sikkerhed

Adgangrettigheder bliver hold ved lige og der kan let tilføjes og fjernes nøgler – det giver høj sikkerhed

Strømlinet drift

Et åbent API gør det muligt at give adgang gennem f.eks. et bookingsystem eller via en mobil app

Det er let at komme i gang medDe 5 første låse uden abonnement eller licensudgifter

Ubegrænset antal nøglebrikker

Mulighed for brugerne kan bestille nøgler og brikker med NemID validering

Enkel og overskuelig drift 

Administrations software løsninger

Det er slut med indkøb af software der skal installeres på egen pc, drift af server osv. Vi har sørget for det hele til en fordelagtig lav pris.

Salto space Cloud

vpn net
Fra DK 99
Måned

  • Fra 5 til 100 døre
  • Ubegrænset antal brikker
  • Ubegrænset ejendomme

Mere info
priser er eksl. moms
Cloud

ILOQ S5 Cloud

self powered
Fra DK 99
Måned

  • Fra 5 til 100 døre
  • Ubegrænset antal brikker
  • Ubegrænset ejendomme

Mere info
priser er eksl. moms
Cloud

Nøgleportal for ejendomme

administration modul
Fra DK 199
Måned

  • Administration modul
  • Beboer login via nemid
  • Admin notifikationer

Mere info
priser er eksl. moms

Vil du vide mere ?

Få en dygtig konsulent i røret og start din digitale fremtid 

https://digitallaaseservice.dk/wp-content/uploads/2021/06/sj1.mov#t=15,30

Kontakt HV Låseteknik, når du ønsker digital låseservice

HV Låseteknik er din digitale låsesmed på sjælland . Alle vores låsesmede er uddannede til at installere elektroniske/ digitale låsesystemer. Derudover er de også uddannede til at klare alle former for låseservice og sikringsarbejde.

HV Låseteknik er fremtidens låseservice, og vi står altid klar til at hjælpe dig, når du påtænker at få digital låseservice. Vi hjælper dig gerne med en fremtidssikker løsning til dit private hjem eller din virksomhed. Du skal blot kontakte os og lave en aftale, med en af vores konsulenter.

Med HV Låseteknik

Nu er tiden inde til, at du kan sende din egen og resten af familien eller virksomhedens traditionelle nøgler på pension sammen med låsene. Fremtidens låsesystemer er digitale, og langt de fleste af dem kan du kontrollere og styre fra en app på din mobiltelefon. De mekaniske låsesystemer, som vi kender dem i dag, er analoge låsesystemer, og i løbet af de kommende år vil de blive udfaset til fordel for de endnu mere sikre digitale låsesystemer.

DIGITAL LÅSESERVICE

HV Låseteknik – vi kan meget andet end at låse døre op

Hos HV Låseteknik har vi specialiseret os i digital låseservice, elektronisk adgangskontrol, tv-overvågning, dørautomatik, el og så videre. Vi rådgiver dig gerne, så vi sammen kan finde den løsning, der passer bedst til dit behov, uanset om det er dit private hjem eller din virksomhed, du søger et digitalt låsesystem til.

Hvis du ønsker rådgivning om alarmer, adgangskontrol og sikring, så har vi både løsningen til dig, der ønsker en færdig løsning, der bliver monteret for dig, og vi har desuden også løsningen til dig, der gerne selv vil montere din løsning.

Elektroniske låse giver dig flere muligheder for at låse dine døre op

Hos HV Låseteknik kan vi meget andet end blot at låse døre op. Vi kan f.eks. leverer og monterer dit elektroniske låsesystem. Nogle systemer har trådløs forbindelse, og du kan låse din dør op fra en app i din telefon. Andre systemer giver også mulighed for at låse din dør op ved at benytte det elektroniske låsedisplay, som monteres ved din dør, når du vælger et digitalt låsesystem. Der er desuden en helt tredje mulighed for at låse din dør op. Du kan nemlig benytte en låsebrik, som blot føres forbi låsen, når døren skal låses op. I nogle tilfælde kombineres låsebrikken med en adgangskode, der skal indtastes, når døren låses op.

Når du vælger et digitalt låsesystem fra HV Låseteknik, kan du selv vælge, om vi skal montere hele systemet for dig, så du er sikker på, at alt virker og fungerer med det samme, men er du fiks på fingrene, kan du også vælge at købe dit låsesystem hos os og derefter selv montere det i dit hjem eller din virksomhed.

Luk naboen ind – selv om du ikke er hjemme

Med et digitalt låsesystem kan du f.eks. lukke naboen ind i din bolig, selv om du ikke er hjemme. Du kan med andre ord stille og roligt nyde din ferie eller dit udenlandsophold, og når naboen skal vande dine blomster eller tømme postkassen, kan du låse døren op fra din mobiltelefon, når bare du har adgang til internettet.

Familiens yngste behøver ingen nøgle

Hvis familiens yngste skal låse sig selv ind, kan vedkommende nemt gøre dette, når bare barnet har lært en simpel talkode at kende. Så slipper du for at skulle udlevere en nøgle, som alligevel bare forsvinder i skoletasken eller bliver glemt et eller andet sted, når den ved et uheld er kommet op af tasken.

Forsikringsselskaber godkender elektroniske låsesystemer

Langt de fleste forsikringsselskaber ser positivt på de elektroniske låsesystemer, idet systemerne kan genere en log, der viser, hvem der har været inde og hvornår. Du bør naturligvis sikre dig, at netop dit forsikringsselskab har samme holdning til de elektroniske låsesystemer, og du skal samtidig være opmærksom på, at der stadig gælder de samme regler i forhold til at sikre, at dine døre er forsvarligt låste, hvis dit forsikringsselskab skal dække ved et eventuelt indbrud. På det område adskiller elektroniske låse sig ikke fra de traditionelle analoge låsesystemer.

Digital låseservice til privat og erhverv fra HV Låseteknik – din lokale låsesmed i København

Med et digitalt låsesystem til enten privat eller erhverv kan du åbne din dør med et enkelt tryk på en knap, som på mange måder minder om den, du kender fra dine bildøre. Det digitale låsesystem har elektroniske nøgler og låsecylindere, hvilket giver ekstra brugervenlighed.

Spær straks dine nøgler

Skulle du eller en i familien eller en medarbejder i virksomheden miste en af jeres nøgler til det digitale låsesystem, så kan du straks spærre den enkelte nøgle, og du kan desuden kontrollere brugen af nøglerne ved dørovervågning og ved hjælp af sporbar adgang. Nøglerne til dine digitale låse kan desuden heller ikke kopiers af uautorisered